Wie zijn wij

Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij al enige tijd actief in  de schildersbranche. Vanlier schilderwerken is opgericht in Februari 1999, en is zich door zijn vakbekwaamheid gaan richten op de particuliere markt. Wij streven naar perfectie om onze naam hoog te houden in de schildersbranche.

Het aantal uren en de hoeveelheid te gebruiken materiaal is vaak goed in te schatten. We maken duidelijke afspraken over het te hanteren uurtarief.  Zo heeft u als klant een goede indicatie voor de totaalkosten van uw project.

Via het nieuwe EU-akkoord over lager btw-tarief kunnen huiseigenaren van huizen die ouder zijn dan 2 jaar profiteren van een beduidend lager BTW tarief dan de gebruikelijke regeling…nl. 6% in plaats van 21%! Dit betekent dat huiseigenaren, maar ook bewoners van huurwoningen, studentenflats, bejaardentehuizen en verpleeg- en zorginstellingen profiteren van deze verlaging van 15% op de kostprijs van het schilderwerk.

Als dat geen reden is om uw schilder aan het werk te zetten. ‘De belastingdienst eist in deze gevallen een schriftelijke verklaring van de opdrachtgever inzake de ouderdom van de woning’.


Logo Vanlier Schilderwerken

Vanlier Schilderwerken
Eeuwselseweg 14
5757 PM Liessel
0648266571
info@vanlierschilderwerken.nl